Verzendkosten EGE Bouwmaterialen

Levering

Verzending

Ons streven is om alle bestellingen die vóór 15.00 uur op werkdagen door ons worden ontvangen, waarvan alle producten op voorraad zijn en aan één van de betalingscondities is voldaan, nog dezelfde week te versturen of voor afhaal gereed te hebben.

Wij hebben een ruime voorraad van de producten op onze website. Helaas kunnen wij niet altijd zo snel leveren. Wij houden u echter goed op de hoogte wanneer uw bestelling geleverd wordt. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen om navraag te doen naar uw bestelling. Als u twijfelt of de bestelling op tijd afgeleverd kan worden: Bel gerust om voorraad informatie op te vragen, deze geven wij ook vóór u uw bestelling plaatst. 

De weergegeven prijzen van de producten zijn exclusief verzendkosten.

 

Bezorgkosten

Service Locatie Duur      kosten per bestelling

Radiatoren, Sanitair en Bouwmaterialen             ± 1 - 5 werkdagen        € 0,-

Handdoek radiatoren (t/m Hoogte 160 cm)        ± 1 - 3 werkdagen        € 0,-

Radiatoren appendages en toebehoren              ± 1 - 4 werkdagen        € 0,-

 

Gratis bezorging binnen Nederland & België

Op onze webshop kunnen wij het ons voorstellen dat u door alle verschillende tarieven het totale kostenplaatje niet meer kunt zien.Wij geloven in het,wat wij noemen one-stop-shop service package.De bezorging van uw bestelling is onderdeel van de service die wij u bieden en is om deze reden kosteloos in heel Nederland & België 

 

Afhalen

Als u een product bestelt, kunt u dit desgewenst ook afhalen op 1 van onze ophaallocaties. U dient dit dan wel telefonisch aan te geven tijdens het bestelproces. 

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@goedkopeverwarmingen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

De waardering van www.egebouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 253 reviews.

Waarom ons?

 • 01

  Ervaring en Service
  Onze jarenlange ervaring op het gebied van de Bouw zorgt ervoor dat wij jou het juiste advies kunnen geven op het gebied van radiatoren, bouwmaterialen en sanitair.


 • 02

  Eerlijke prijs
  Kort en Krachtig: Wij zijn scherp geprijsd! Want waarom zou je te veel  betalen voor kwaliteitsproducten? Ons doel is om mensen kennis te maken met hoog kwalitatieve producten met een laag prijskaartje.

 • 03

  Ruime assortiment
  Onze ervaring en betrouwbaarheid zijn niet onopgemerkt gebleven binnen de Bouwwereld. Daardoor werken wij met veel plezier samen met verschillende fabrikanten, zodat jij zelf kan kiezen wat het beste bij je past.