Remeha-iSense-Modulerend-Klokthermostaat

Remeha iSense Modulerend Klokthermostaat

€175,33 Excl. BTW: €144,90
 • Merk: Remeha
 • Model: Isense
 • Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

De Remeha iSense klokthermostaat modulerend (klasse indeling VII) is een uitgekiende klokthermostaat met alle denkbare instellingsmogelijkheden. Ondanks zijn uitgebreide mogelijkheden is de bediening met twee drukknoppen en een draai-/drukknop kinderspel. Daarnaast zorgt het grote scherm met blauw backlight voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de actuele situatie. Eenvoudig te installeren en in te stellen OpenTherm Smart Power communicatieverbinding Drie gebruikersniveaus (eenvoudig, standaard en uitgebreid) Twee klokprogramma's eenvoudig in te stellen, te bekijken en te wijzigen Instelbaar standaardscherm (waterdruk, buitentemperatuur, gemeten temperatuur etc.) Geschikt voor zowel ruimte- als weersafhankelijke regeling Vijf regelstrategieën Snelkeuzes (direct temperatuurregeling te kiezen: klokprogramma, continu dag, continu nacht, vorstbeveiligd, zomerstand en openhaard) Mogelijkheid om 16 vakantieprogramma's in te stellen Automatische overschakeling van zomer naar wintertijd en vice versa Openhaardfunctie

De waardering van www.egebouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 255 reviews.

Waarom ons?

 • 01

  Ervaring en Service
  Onze jarenlange ervaring op het gebied van de Bouw zorgt ervoor dat wij jou het juiste advies kunnen geven op het gebied van radiatoren, bouwmaterialen en sanitair.


 • 02

  Eerlijke prijs
  Kort en Krachtig: Wij zijn scherp geprijsd! Want waarom zou je te veel  betalen voor kwaliteitsproducten? Ons doel is om mensen kennis te maken met hoog kwalitatieve producten met een laag prijskaartje.

 • 03

  Ruime assortiment
  Onze ervaring en betrouwbaarheid zijn niet onopgemerkt gebleven binnen de Bouwwereld. Daardoor werken wij met veel plezier samen met verschillende fabrikanten, zodat jij zelf kan kiezen wat het beste bij je past.