Telefonisch niet bereikbaar
In verband met een Corona-virus uitbraak onder het personeel zijn wij genoodzaakt met minder personeel te werken. Daarom zijn wij niet in staat de telefoon op te nemen.
Wilt u contact met ons? Stuur een mail naar info@bouwstationxl.nl. Let op de mailverwerkingstijd kan iets langer zijn dan verwacht. Wij hopen dat de lijnen weer open kunnen op 24-10-2020. Onze excuses voor het ongemak.

Vertragingen bij de transporteur
Wegens aanhoudende drukte bij de transporteur deze maand 10% KASSAKORTING op ALLE RADIATOREN bij afhalen bestelling in Breda.
Gebruik de kortingscode "AFHALEN" bij het bestellen van uw order. Levertijden kunnen varieren tussen 1 en 10 werkdagen. Gelieve geen e-mails te versturen voor een verwachte leverdatum. Deze krijgt u een dag voor de levering per mail.

Levering

VERZENDING

Ons streven is om alle bestellingen die vóór 15.00 uur op werkdagen door ons worden ontvangen, waarvan alle producten op voorraad zijn en aan één van de betalingscondities is voldaan, nog dezelfde week te versturen of voor afhaal gereed te hebben.

Wij hebben een ruime voorraad van de producten op onze website. Helaas kunnen wij niet altijd zo snel leveren. Wij houden u echter goed op de hoogte wanneer uw bestelling geleverd wordt. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen om navraag te doen naar uw bestelling. Als u twijfelt of de bestelling op tijd afgeleverd kan worden: Bel gerust om voorraad informatie op te vragen, deze geven wij ook vóór u uw bestelling plaatst.

De weergegeven prijzen van de producten zijn exclusief verzendkosten.

GRATIS BEZORGING

Op onze webshop kunnen wij het ons voorstellen dat u door alle verschillende tarieven het totale kostenplaatje niet meer kunt zien. Wij geloven in het,wat wij noemen one-stop-shop service package. De bezorging van uw bestelling is onderdeel van de service die wij u bieden en is om deze reden kosteloos in heel Nederland & België vanaf €50,-

LEVERTIJDEN

Radiatoren, Tegels, Laminaat, Sanitair en Bouwmaterialen ± 1 - 5 werkdagen

Handdoek radiatoren & Overige Post NL producten ± 1 - 3 werkdagen

AFHALEN

Als u een product bestelt, kunt u dit desgewenst ook afhalen op 1 van onze afhaallocaties. U dient dit dan wel telefonisch aan te geven tijdens het bestelproces.

Spinveld 66A4, 4815HT te Breda