Informatie rondom garantie & retour

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

UITZONDERINGEN

Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten: 

 a. Bij verzegelde / Gesealde producten. Wanneer de verzegeling / seal verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

 b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument.

GARANTIE

Op alle producten zijn fabrieksgaranties geldig! Wij zullen als bedrijfszijnde bemiddelen tussen de klant en fabriek bij een garantie probleem.

RETOURFORMULIER

dit formulier alleen invullen en terugzenden per mail naar [email protected] als u de overeenkomst wilt herroepen!

1.) Uw klantgegevens:

2.) Retourartikelen:

3.) Reden van retour:

4.) Status van producten (wel of niet geopend):